Новий засіб по догляду за взуттям YOCHEM для українських військових

Лінійка засобів по догляду за взуттям YOCHEM поповнилася новим продуктом ‒ СПЕЦЗАСОБОМ для видалення неприємного запаху в тактичному взутті.

Науковці Українських лабораторій розробили його спеціально для українських військових, а також для співробітників МНС, спецслужб та інших силових структур.

Засіб створений на основі спеціальної посиленої формули нейтралізації запаху! До того ж має антибактеріальну дію та запобігає розвитку грибкових захворювань!

Призначений для догляду за тактичним взуттям. За періодичної обробки взуття він ефективно усуває в ньому неприємний запах. Треба просто обробити взуття зсередини і дати йому висохнути.

На відміну від звичайних дезодорантів для взуття, цей засіб не заміщує неприємний запах власним, а завдяки наявності дезінфектанту знищує бактерії, життєдіяльність яких є його джерелом.

Завдяки компактному флакону його зручно брати із собою на збори і в походи.

Замовити СПЕЦЗАСІБ для видалення неприємного запаху у взутті YOCHEM можна в інтернет-магазині «NANOMARKET» ‒ генерального дистриб’ютора продукції «YOCHEM» в Україні. Переходьте за посиланням https://bit.ly/3yX4U7v.